Popis
mandle CARMEL natural - jumbo
Mandle Carmel jsou kalifornské sladké mandle s krémovou chutí a perfektní křupavostí. Oproti jiným druhům mají podlouhlý tvar s jemně vrásčitou slupkou. Pokud se rozhodnete tyto mandle blanšírovat, bude to velmi snadné, protože po spaření se tyto mandle dají jednoduše oloupat.
Tyto mandle jsou v té největší velikosti a kvalitě jaká možná - kalibrace 18/20, což jsou opravdu výstavní mandle dokonalé chuti.
POUŽITÍ MANDLÍ carmel
Mandle lze konzumovat i s jejich hnědou slupkou, pokud chceme jemnější a sladší chuť, poté je nutné jejich oloupání. Můžeme je konzumovat syrové, tepelně upravené, oblíbené a výborně stravitelné je mandlové mléko.
Stále oblíbenější je také mouka z mandlí, kterou využijete při pečení. Dorty, cukroví, dezerty, to vše se z ní dá upéct. Využijete je třeba k přípravě müsli, při pečení cukroví, vánoček a koláčů. Pokud mlsáte raději naslano, nezklamou vás mandle pražené a solené.
Složení
100% jádra mandlí.
Velikost 18/20 (extra velké - jumbo)
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2422 kJ / 579 kcal |
Tuky | 49,93 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,8 g |
Sacharidy | 21,55 g |
z toho cukry | 4,35 g |
Vláknina | 12,5 g |
Bílkoviny | 21,15 g |
Sůl | 0 g |
Země původu
USA / Austrálie
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Úprava | natural |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.