Popis
Sladké mandle lupínky
Připravte si obilninovou kaši, přidejte ovoce, med a posypejte plátky mandlí. Není lepší způsob, jak začít nový den. Upečte si vlastní voňavou vánočku a přidejte mandlové plátky rovnou do těsta. A pokud se nezamotáte, tak ji ještě nakonec plátky mandlí posypejte.
Mandle by měly mít stálé místo na vašem jídelníčku. Proč? Z důvodu vysokého obsahu nenasycených mastných kyselin. Ty příznivě působí na zdraví. Navíc obsahují i kyselinu linolovou, která je nezbytná pro správné fungování nervové soustavy.
Mandle vám poslouží také jako zdroj bílkovin a vlákniny. Z minerálů v nich najdete hlavně zinek, měď, mangan a selen. Obsahují i vitamíny B1, B2, B6 a E.
Složení
Jádra sladkých loupaných mandlí - plátky 100%
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2642 kJ / 631 kcal |
Tuky | 52,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,0 g |
Sacharidy | 19,2 g |
z toho cukry | 4,8 g |
Vláknina | 10,0 g |
Bílkoviny | 18,3 g |
Sůl | <0,025 g |
Země původu
USA
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.