Mrazem sušené ovoce
Lyofilizované ovoce. Co znamená to divné slovo lyofilizace? Proces lyofilizace zanechá ovocným plodům jak barvu, tak i specifickou chuť a vůni. Voda z jednotlivých kousků působením mrazu a následným sušením za upravených podmínek sublimuje – tedy přechází ze svého pevného skupenství ihned do skupenství plynného. Veškeré minerály, vitamíny a struktura ovoce zůstane neporušena a vy si můžete vychutnat chuť jahod klidně i na severním pólu. Jediný rozdíl od konzumace čerstvého ovoce je příjemné křupnutí, které bude doprovázet každé vaše skousnutí!
Nejprodávanější
-
Jahody lyofilizované plátky – Momentálně nedostupnéod 94 Kč
Že byste si rádi vychutnali jahody i v měsíci lednu? Za dvanácti měsíčky...
-
Mango plátky lyofilizované – Sklademod 79 Kč
Chcete zdravou a zároveň lahodnou svačinku? Lyofilizované plátky manga...
-
Dračí ovoce lyofilizované – Sklademod 89 Kč
Objevte sílu dračího ovoce v lyofilizované podobě! Pitahaya je plná...
-
Borůvky lesní lyofilizované – Sklademod 109 Kč
Objednejte si naše skvělé lyofilizované lesní borůvky a zamilujte si...
-
Višně lyofilizované – Sklademod 75 Kč
Objevte kouzlo lyofilizovaných višní! Křupavé, lahodné a zdravé -...
Stránka 1 z 1 - 19 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 19 položek celkem