Nakládačky
Nakládačky v tradičním sladkokyselém nálevu, to jsou české okurky ručně naložené do 2 dnů od sklizně, aby si zachovaly maximum živin a svou nezaměnitelnou chuť. K českým okurkám jsme přidali mrkev, cibuli, česnek a křen, zasypali hořčičným semínkem a zalili našim octovým lákem. Bez přidaných látek a umělých sladidel, zato perfektně křupavé.
Hodí se jako příloha k hlavním jídlům, na sendviče nebo jako zdravá svačina. Ozdobí každý talíř a chutí vás vrátí do dětských let. Blahodárný lák nevylévejte.
Složení
Okurky, voda, cukr třtinový, ocet kvasný lihový, mrkev, sůl jedlá 1,2 %, cibule, česnek, kopr, křen, směs koření (hořčičné semínko, nové koření, pepř černý, bobkový list, hřebíček).
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a sóji.
Minimální hmotnost pevného podílu: 290 g.
Výživové údaje na 100 g |
Energie |
114 kJ / 28 kcal |
Tuky |
0,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,03 g |
Sacharidy |
3,2 g |
z toho cukry |
0,9 g |
Bílkoviny |
1,4 g |
Sůl |
0,2 g |
Skladování
Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě.
Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 3 dnů..
Země původu
Česká republika