Popis
akaya Nakládaná žlutá ředkev Sushi Takuan
Sushi Takuan je tradiční japonská nakládaná žlutá ředkev. Tento oblíbený produkt je známý pro svou křupavou konzistenci a sladkokyselou chuť, která dodává jídlu výrazný nasládlý nádech. Ředkev je ideální k přípravě sushi - stačí ji jednoduše nakrájet na proužky.
Díky své výrazné chuti je Takuan skvělý také jako příloha k masu, ingredience do salátů nebo ozdoba na talíři. Tuto nakládanou zeleninu můžete najít také pod názvy daikon nebo oshinko. Přidejte Sushi Takuan do své kuchyně a objevte jedinečné chutě tradiční japonské kuchyně.
Složení
Ředkev, sůl, regulátor kyselosti: (E260, E330), barvivo: (E101), sladidla: (E950, E951, E954), konzervant: E202.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1441 kJ / 339 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 83,5 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 0,2 g |
Sůl | 1,6 g |
Skladování
Uchovejte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovejte v chladničce.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.