Natural mouka špaldová celozrnná hladká 1kg

 

Pečení je zábava a pro spoustu lidí to znamená i relax a odreagování od náročného pracovního, či školního dne. Pokud chcete jíst zdravě, ale zároveň patříte do skupiny lidí, kteří pečení přímo vyžadují, zkuste nahradit bílou pšeničnou mouku zdravější alternativou – celozrnnou špaldovou moukou!

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.11.2024
37 Kč / ks
33 Kč bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Mouky
 

Špaldová mouka celozrnná hladká

Nebojte se, vaše pečení bude stále tak lahodné jen s menším obsahem tuků a dokonce budou vaše dobroty obohaceny o prospěšné látky a vitamíny, které prospějí vašemu tělu i zažívání! Špalda je prastarý nešlechtěný druh pšenice, která je výjimečná svým složením i zajímavou ořechovou chutí. Obsahuje totiž velký podíl minerálních látek a kvalitních bílkovin. Pšenice Špalda má dobré pekařské vlastnosti a její použití je stejné jako u klasické pšeničné mouky.

Špalda je mimo jiné lépe stravitelná a je vhodnější pro alergiky. Nezaměňujte však pojem alergická reakce (potravinová alergie) za pojem celiakie (intoleranci na lepek - celoživotní onemocnění). Špalda lepek obsahuje v rozmezí 35 – 45% a jeho kvalita je vysoká. Vyzkoušejte babiččin tradiční recept na tu zaručeně nejlepší bábovku pod sluncem a přidejte do ní špaldovou mouku. Uvidíte, že nikdo nepozná rozdíl! Všichni se budou olizovat stejně tak, jako po té obyčejné. Není nic snadnějšího, než začít jíst zdravě, když máte po ruce špaldu!

Co znamená pojem celozrnná?

Mouka je umleta z celého zrna, jež se skládá z obalu (otrub), klíčku a moučného jádra.

Skladování

Skladujte při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75%.

Země původu

Česká republika / Maďarsko


 

Druh mouky Špaldová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 10.9.2021
Vynikající. Používám na chleba a nemá to chybu.
5
JM Avatar autora | 25.10.2020
Jsem spokojená. Špaldovou celozrnnou mouku používám místo bílé mouky jak na pečení tak i na vaření. Dobře se s ní pracuje.
5
D Avatar autora | 25.1.2019
Výborná jak na pečení, tak na vaření.