Vážení zákazníci, díky velkému zájmu během akce "Dny Vital Country" může docházet ke zpoždění odeslání objednávek 📦. Děkujeme za vaši trpělivost 🙏, děláme maximum, aby vaše balíčky dorazily co nejdříve! ✨
Akce DMT Efekt lupa
 

(DMT) Natural mouka špaldová celozrnná hladká BIO 1kg

 

Pečení je zábava a pro spoustu lidí to znamená i relax a odreagování od náročného pracovního, či školního dne. Pokud chcete jíst zdravě, ale zároveň patříte do skupiny lidí, kteří pečení přímo vyžadují, zkuste nahradit bílou pšeničnou mouku zdravější alternativou – celozrnnou špaldovou moukou!

Datum minimální trvanlivosti produktu je do 03.08.2024!

Bio, vegan, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
20.9.2024
Běžná cena 58 Kč
Ušetříte 13 Kč (–22 %)
45 Kč / ks
40 Kč bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Produkty po DMT
 

BIO Špaldová mouka celozrnná hladká Datum minimální trvanlivosti produktu je do 03.08.2024!

Nebojte se, vaše pečení bude stále tak lahodné jen s menším obsahem tuků a dokonce budou vaše dobroty obohaceny o prospěšné látky a vitamíny, které prospějí vašemu tělu i zažívání! Špalda je prastarý nešlechtěný druh pšenice, která je výjimečná svým složením i zajímavou ořechovou chutí. Obsahuje totiž velký podíl minerálních látek a kvalitních bílkovin. Pšenice Špalda má dobré pekařské vlastnosti a její použití je stejné jako u klasické pšeničné mouky.

Špalda je mimo jiné lépe stravitelná a je vhodnější pro alergiky. Nezaměňujte však pojem alergická reakce (potravinová alergie) za pojem celiakie (intoleranci na lepek - celoživotní onemocnění). Špalda lepek obsahuje v rozmezí 35 – 45% a jeho kvalita je vysoká. Vyzkoušejte babiččin tradiční recept na tu zaručeně nejlepší bábovku pod sluncem a přidejte do ní špaldovou mouku. Uvidíte, že nikdo nepozná rozdíl! Všichni se budou olizovat stejně tak, jako po té obyčejné. Není nic snadnějšího, než začít jíst zdravě, když máte po ruce špaldu!

Co znamená pojem celozrnná?

Mouka je umleta z celého zrna, jež se skládá z obalu (otrub), klíčku a moučného jádra.

Skladování

Skladujte při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75%.

Země původu

Česká republika / Maďarsko


 

Druh mouky Špaldová
Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: