Popis
Obento tonkatsu omáčka
Její název je odvozen od japonského překladu slova řízek. Tonkatsu vznikla v Japonsku v 19. století. Původně se jí říkalo katsuretsu či katsu, současný název dostala v roce 1930.
Nejznámější je použití k japonskému pokrmu Tonkatsu, což je vepřový řízek smažený v trojobalu přelitý právě touto omáčkou. Tonkatsu omáčku je ale možné použít i jako dip na zeleninu a ovoce.
Složení
voda, jablečné pyré, cukr, rajčatová pasta, cibule, svařený ocet (voda, rýže), sůl, sladidlo (E420), ochucovadlo, zvýrazňovač chuti (E621, E635), tapiokový škrob, extrakt z droždí, regulátor kyselosti (E330, E296), zahušťovadlo (E412), barvivo (E150)
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 47,9 g |
z toho cukry | 33,2 g |
Bílkoviny | 0,6 g |
Sůl | 6,4 g |
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu
Čína
Druh mouky v těstovině | Konjaková |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.