OTAFUKU Japonský sladký ocet na sushi 500 ml

 

OTAFUKU japonský sladký ocet na sushi nabízí dokonale vyváženou směs cukru a soli pro vytvoření skvělé sushi rýže. Ideální pro chirashi a rolované sushi. Vychutnejte si autentickou chuť japonského sushi s ocetem OTAFUKU.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.11.2024
139 Kč / ks
124 Kč bez DPH
   
Značka OTAFUKU
Kategorie Octy
 

OTAFUKU sladký ocet na sushi z japonska

Japonský sladký ocet na sushi OTAFUKU je dokonale vyvážená směs, která dodá vašemu sushi jedinečnou chuť. Tento ocet je připravený s přírodní pramenitou měkkou vodou, která pramení na náhorní plošině Kamo v prefektuře Hirošima, což mu dodává jeho jedinečný charakter.

Je ideální pro přípravu chirashi sushi a rolovaného sushi, kde plně vynikne jeho jemná chut'. Sushi ocet OTAFUKU používá jako základ obyčejný ocet, ke kterému přidává správné množství cukru a soli, čímž vytváří dokonale vyváženou směs. Díky tomu můžete snadno připravit sushi rýži – stačí k čerstvě uvařené rýži přidat doporučené množství octu. Vychutnejte si chuť pravého japonského sushi s ocetem OTAFUKU.

Návod k použití

Na cca 350 g uvařené rýže (1 sklenice) použijte 3 polévkové lžíce ochucovadla. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.

Složení

Rýžový ocet 58%, cukr, sůl, zvýrazňovač chuti (E621, E627, E631).

Výživové údaje na 100 ml
Energie 1063 kJ / 254 kcal
Tuky 0,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 63,1 g
    z toho cukry 62,3 g
Bílkoviny 0,4 g
Sůl 11,7 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.

Země původu

Japonsko


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: