Pískavice řecké seno mleté

 

Pískavice řecké seno mleté je aromatické koření s lehce nahořklou chutí a intenzivním aroma. Ideální pro kari, pečivo nebo nakládanou zeleninu. Bohatá na vlákninu, bílkoviny a minerály, přináší pokrmům nezaměnitelný charakter.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 54 Kč / ks
od 48 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Semínka jednodruhová
Zvolte variantu
Pískavice řecké seno mleté Množství: 250 g Skladem
Můžeme doručit do: 27.11.2024
54 Kč / ks
48 Kč bez DPH
   
Pískavice řecké seno mleté Množství: 500 g Momentálně nedostupné 95 Kč / ks
85 Kč bez DPH
 

Pískavice řecké seno - mleté

Pískavice, známá také jako řecké seno, je koření s bohatou historií a širokým spektrem využití v kuchyni. Toto aromatické koření pochází z oblasti Středomoří a Indie a je ceněno nejen pro svou jedinečnou chuť, ale i pro své zdravotní benefity. Obsahuje vysoké množství vlákniny, bílkovin a minerálů, jako je železo a hořčík.

Pískavice řecké seno mleté - z boku

Pískavice má výraznou, lehce nahořklou chuť s oříškovými a lehce sladkými tóny. Její aroma je intenzivní a připomíná směs celeru a javorového sirupu. Díky své specifické chuti dokáže dodat pokrmům nezaměnitelný charakter.

použití pískavice v kuchyni

V kuchyni je nezbytnou součástí mnoha indických kari a dalů, kde se její semena často praží, aby se zvýraznila jejich chuť, a poté se přidávají do pokrmů. V některých kulturách se pískavice přidává do těsta na chléb a pečivo, což jim dodává specifickou chuť a vůni.

Při nakládání zeleniny přispívá k bohatému a komplexnímu chuťovému profilu. Semena pískavice lze také použít k přípravě čajů a různých nápojů, které jsou oblíbené pro své zdravotní účinky.

Složení

100% mletá semena pískavice

Země původu

Egypt

Skladování

Skladujte v chladu a suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: