Popis
70% hořká čokoláda Cru Pachiza Peru - single origin
Údolí Central Huallaga nacházejícího se v regionu San Martín v Peru je místo, kde dozrávají kakaové boby, ze kterých je tato čokoláda vyrobena. Nechte se unášet pronikavou chutí kakaa s nádechem červeného ovoce a medu.
Jedinečná chuť čokolády z Peru vynikne v čokoládových pralinkách, tyčinkách, minidortících nebo při výrobě domácí čokolády.
Čokoláda Cru Pachiza se hodí zejména pro přímou konzumaci nebo na přípravu ganache, fondue i ganache krému. Kombinace s červeným ovocem podtrhne ovocný podtón čokolády. Zmrzlina či sorbet s kousky čokolády z Peru, to je zaručený úspěch.
Použití
- přípravu zdravých snídaní (nastrouhejte do müsli, kaše, jogurtu)
- výrobu vysoce kvalitních domácích čokolád
- pro vaření a pečení
Tip:
Vyrobte si doma za pár minut top čokoládu, kterou můžete využít také jako originální dárek! Stačí pecičky rozehřát ve vodní lázni a po rozpuštění nalít do silikonové nebo plastové formy na čokoládu. Ještě než čokoláda ztuhne přidejte kousky oříšků (můžete i celé) nebo kousky sušeného ovoce a je to!
Zcela vám odpadá práce s vymýšlením poměru kakaové hmoty, másla a cukru. Tato čokoláda je již hotovým produktem - čokoládové pecky prostě musíte vyzkoušet!
Složení
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilkový extrakt.
Skladování
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2401 kJ / 578 kcal |
Tuky | 42,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,0 g |
Sacharidy | 36,3 g |
z toho cukry | 28,6 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 0,25 g |
Země původu / Vyrobeno
Peru / Itálie
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.