Popis
por kwan tamarind pasta
Pasta Por Kwan Tamarind je jemnou ingrediencí pro přípravu indických, thajských a indonéských jídel. Tamarind se překládá jako „indické datle“. Dužina tamarindových lusků se přidává do africké a asijské kuchyně, aby pokrmy získaly ovocnou, ostrou kyselost.
Tamarind se velmi dobře hodí k chilli papričkám a mnoha jihoindickým jídlům. Dodává charakteristickou pálivou a kyselou chuť a také tmavou barvu.
Použití
Přidává se tam, kde se vyžaduje kyselá chuť jako například do Curry, Laksy, Sambalu a jiných oblíbených receptů. Recept na osvěžující nápoj: 1 lžička Tamarindové pasty, 1 lžička cukru a 250ml vody.
Složení
Tamarind 55%, voda, konzervant E223.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 23,0 g |
z toho cukry | 11,0 g |
Bílkoviny | 1,0 g |
Sůl | 0,84 g |
Skladujte v suchu a chladu.
Země původu
Thajsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.