Popis
probio Kaše s příchutí jahody a bílé čokolády
Kdo by nemilovat jahody v bílé čokoládě? Přesně tak chutná naše novinka v řadě Probio kaší.
- Kaše neobsahuje lepek, laktózu ani kasein a je tak vhodná pro lidi s výživovým omezením a pro zájemce o racionální stravování.
- Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů.
- Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši.
- Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou.
- Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C.
Probio kaše jsou vhodné pro rekonvalescenty a sportovce stejně jako pro osoby s intolerancí k laktóze, s bezlepkovou dietou, pro vegany, seniory a mohou je konzumovat i děti.
příprava
Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3 minut je kaše připravena ke konzumaci. Doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí kaše denně.
Vyšší dávky konzultujte s lékařem nebo odborníkem na výživu.
SLOŽENÍ
Instantní rýžová mouka 37 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, inulin 6,4 (rozpusná vláknina) %, nativní kukuřičný škrob, bílá belgická čokoláda 5 % (cukr, kakaová máslo, sušené MLÉKO plnotučné, LAKTÓZA, sušená SYROVÁTKA, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma), lyofilizované jahody 4,3 %, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1790 kJ / 427 kcal |
Tuky | 18,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16,0 g |
Sacharidy | 59,0 g |
z toho cukry | 12,0 g |
Vláknina | 7,0 g |
Bílkoviny | 3,8 g |
Sůl | 0,83 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 24 °C, relativní vlhkosti do 70 %.
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.