Popis
Rajská omáčka s hovězím masem - 2 porce
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl) , kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cukr, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, divoké koření, skořice.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 376,3 kJ / 90 kcal |
Tuky | 2,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,51 g |
Sacharidy | 7,83 g |
z toho cukry | 4,0 g |
Bílkoviny | 9,3 g |
Vláknina | 0,34 g |
Sůl | 0,9 g |
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.