Rio Mare Tuňák Leggero 3 x 60 g

 

Rio Mare Tuňák Leggero (čistý tuňákový steak) má o 60 % méně tuku, jemnou a šťavnatou chuť a je ideální pro saláty, dipy i samotnou konzumaci. Díky inovativní výrobě nepotřebuje okapávat, nabízí méně kalorií a čistší chuť.

PALM, GLUTEN, GMO_1

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.11.2024
134 Kč / ks
120 Kč bez DPH
   
Značka Rio Mare
Kategorie Tuňák
 

RIO MARE TUňák Leggero - čistý tuňákový steak o 60% méně tuku

Rio Mare Tuňák Leggero nabízí jedinečnou chuť tuňáka s o 60 % méně tuku, což z něj činí lehkou a zdravou volbu pro každodenní stravování. Tento produkt obsahuje čistý steak jemně zakápnutý olivovým olejem, díky čemuž není nutné ho nechat okapávat.

Díky své jemné a šťavnaté chuti je ideální nejen pro přípravu zeleninových nebo těstovinových salátů, dipů či pomazánek, ale skvěle se hodí i k samotné konzumaci.

Nová patentovaná technologie výroby zaručuje, že tuňák si zachová svou čerstvost a kvalitu bez nutnosti přidávání velkého množství vody nebo oleje, což znamená méně kalorií a čistší chuť.

PROČ RIO MARE

Tuňákové výrobky Rio Mare jsou spojením vysoké kvality a lahodné chuti. Rio Mare vždy vybírá maso s jemnou a zároveň kompaktní svalovinou. Díky vaření v páře vzniká chutné a lahodné tuňákové maso, jež Rio Mare dotváří čistým olivovým olejem se zrnky mořské soli, bez jakýchkoliv konzervačních látek či dochucovadel. Vysokou kvalitu zaručují přísné kontroly a velmi pečlivý proces čištění.

Složení

Maso z tuňáka pruhovaného 90 %, jedlý olivový olej 8 %, jedlá sůl.

Výživové údaje na 100 g
Energie 711 kJ / 170 kcal
Tuky 7,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g
Sacharidy 0 g
    z toho cukry 0 g
Bílkoviny 25,0 g
Sůl 1,3 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření ihned spotřebujte.

Země původu

 Itálie


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: