Popis
italské bramborové noky
Měkké a chutné gnocchi z čerstvých 100% italských brambor. Gnocchi představují rychlou variantu přílohy především pro krémové, sýrové nebo masové omáčky. V italské kuchyni se také zapékají se sýrem na mnoho způsobů.
Příprava
Vařte ve vroucí osolené vodě po dobu 2 minut.
o výrobci
Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.
ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ
Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®. Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice.
Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.
Složení
Čerstvé brambory 80% (voda, brambory 33%), krupice z pšenice tvrdé (Triticum durum) 10%, bramborový škrob 6,5%, rýžová mouka 1,5%, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: kyselina sorbová, přírodní aroma, kurkuma.
Baleno v ochranné atmosféře.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 33,0 g |
z toho cukry | 0,1 g |
Vláknina | 1,6 g |
Bílkoviny | 5,0 g |
Sůl | 1,4 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu do 25°C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
upozornění
Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Země původu
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.