Popis
italské bezlepkové těstoviny fusilli z cizrny a celozrnné rýže
Rummo Fusilli z cizrny jsou netradiční těstovinová vřetena vyrobená z toskánské cizrny a celozrnné rýže. Pochlubit se mohou vysokým obsahem bílkovin, který je srovnatelný nebo dokonce vyšší než v mase nebo vejcích.
Cizrna je navíc bohatým zdrojem železa, draslíku, hořčíku, vápníku a zinku. Tyto těstoviny tak skvěle doplní maso v rámci vegetariánské stravy. Bezlepkové fusilli z cizrny od značky Rummo si můžete vychutnat v klasickém italském receptu alla puttanesca.
Příprava
Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 9-10 minut.
o výrobci
Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.
Složení
Cizrnová mouka 40%, celozrnná rýže 21%, žlutá kukuřice, bílá kukuřice, rýže, kukuřičná vláknina, bramborový škrob, emulgátor: mono a diglyceridy rostlinných mastných kyselin.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1537 kJ / 363 kcal |
Tuky | 3,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 68,9 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Vláknina | 4,8 g |
Bílkoviny | 12,5 g |
Sůl | <0,01 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Země původu
Itálie
Druh mouky v těstovině | Mouka z luštěnin |
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.