🚚 Doprava ZDARMA na všechny objednávky! 📦 Nakupte nad 499 Kč a užijte si bezplatnou dopravu do výdejních míst PPL! Ale POZOR ⏰ – tahle akce trvá jen do 12.11.! Udělejte si Vánoce levnější! 🎄
 

Rummo Fusilli bezlepkové Cizrna a celozrnná rýže 300 g

 

Rummo Fusilli z cizrny jsou výjimečné těstoviny z toskánské cizrny a celozrnné rýže. S vysokým obsahem bílkovin a minerálů jsou skvělé pro vegetariánské pokrmy. Vhodné pro přípravu alla puttanesca!

PALM, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
4.11.2024
69 Kč / ks
62 Kč bez DPH
   
Značka Rummo
Kategorie Těstoviny
 

italské bezlepkové těstoviny fusilli z cizrny a celozrnné rýže

Rummo Fusilli z cizrny jsou netradiční těstovinová vřetena vyrobená z toskánské cizrny a celozrnné rýže. Pochlubit se mohou vysokým obsahem bílkovin, který je srovnatelný nebo dokonce vyšší než v mase nebo vejcích.

Cizrna je navíc bohatým zdrojem železa, draslíku, hořčíku, vápníku a zinku. Tyto těstoviny tak skvěle doplní maso v rámci vegetariánské stravy. Bezlepkové fusilli z cizrny od značky Rummo si můžete vychutnat v klasickém italském receptu alla puttanesca.

Příprava

Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 9-10 minut.

o výrobci

Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.

Složení 

Cizrnová mouka 40%, celozrnná rýže 21%, žlutá kukuřice, bílá kukuřice, rýže, kukuřičná vláknina, bramborový škrob, emulgátor: mono a diglyceridy rostlinných mastných kyselin.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1537 kJ / 363 kcal
Tuky 3,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy 68,9 g
    z toho cukry 1,0 g
Vláknina 4,8 g
Bílkoviny 12,5 g
Sůl <0,01 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Země původu

Itálie


 

Druh mouky v těstovině Mouka z luštěnin
Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: