Rummo Penne Rigate bezlepkové těstoviny 400 g

 

Italské bezlepkové těstoviny Penne Rigate jsou jedním z nejvyužívanějších tvarů v italské kuchyni vůbec. Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
9.12.2024
69 Kč / ks
62 Kč bez DPH
   
Značka Rummo
Kategorie Těstoviny
 

italské bezlepkové těstoviny penne rigate

Tyto sušené bezlepkové i bezvaječné těstoviny jsou připravovány v páře z kukuřičné mouky a celozrnné rýže. V bezlepkovém provedení jsou stejně vynikající jako jejich klasická semolinová varianta. 

Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.

Příprava

Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 12 minut.

o výrobci

Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.

ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ

Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®.  Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice. Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.

Složení 

Celozrnná rýže 36%, kukuřice žlutá 32,5%, kukuřice bílá 20%, rýže 8%, bramborový škrob 3%, emulgátor: E471.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1445 kJ / 341 kcal
Tuky 2,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 73,2 g
    z toho cukry 0,3 g
Vláknina 3,1 g
Bílkoviny 6,0 g
Sůl <0,01 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Země původu

Itálie


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: