Popis
italské bezlepkové těstoviny penne rigate
Tyto sušené bezlepkové i bezvaječné těstoviny jsou připravovány v páře z kukuřičné mouky a celozrnné rýže. V bezlepkovém provedení jsou stejně vynikající jako jejich klasická semolinová varianta.
Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.
Příprava
Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 12 minut.
o výrobci
Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.
ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ
Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®. Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice. Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.
Složení
Celozrnná rýže 36%, kukuřice žlutá 32,5%, kukuřice bílá 20%, rýže 8%, bramborový škrob 3%, emulgátor: E471.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1445 kJ / 341 kcal |
Tuky | 2,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 73,2 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Vláknina | 3,1 g |
Bílkoviny | 6,0 g |
Sůl | <0,01 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Země původu
Itálie
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.