Popis
italské bezlepkové těstoviny spaghetti
Tyto sušené bezlepkové i bezvaječné těstoviny jsou připravovány v páře z kukuřičné mouky a celozrnné rýže. V bezlepkovém provedení jsou stejně vynikající jako jejich klasická semolinová varianta.
S mořskými plody, rajčaty, česnekem, olejem nebo chilli představují klasickou italskou kuchyni.
Příprava
Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 10 minut.
o výrobci
Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.
ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ
Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®. Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice. Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.
Složení
Celozrnná rýže 36%, kukuřice žlutá 32,5%, kukuřice bílá 20%, rýže 8%, bramborový škrob 3%, emulgátor: E471.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1445n kJ / 341 kcal |
Tuky | 2,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 73,2 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Vláknina | 3,1 g |
Bílkoviny | 6,0 g |
Sůl | <0,01 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením..
Země původu
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.