Rýže červená BIO

 

Objevte jedinečnou chuť a kvalitu BIO červené jasmínové rýže s jemnou ořechovou chutí a krásnou červenohnědou barvou. Ideální pro zdravý životní styl, vysoký obsah vlákniny.

tags all

od 129 Kč / ks
od 115 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Rýže
Zvolte variantu
Rýže červená BIO Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 27.11.2024
129 Kč / ks
115 Kč bez DPH
   
Rýže červená BIO Množství: 3000 g Skladem
Můžeme doručit do: 27.11.2024
359 Kč / ks
321 Kč bez DPH
   
Rýže červená BIO Množství: 5000 g Skladem
Můžeme doručit do: 27.11.2024
549 Kč / ks
490 Kč bez DPH
   
 

bio červená jarmínová rýže - Red cargo rice

Objevte jedinečnou chuť a výjimečnou kvalitu červené jasmínové cargo rýže v BIO kvalitě. Tato prémiová rýže se vyznačuje jemnou, ořechovou chutí a nádhernou červenohnědou barvou, která dodá vašim pokrmům nejen vynikající chuť, ale i estetický šmrnc.

Rýže červená BIO - z boku

Díky svému vysokému obsahu vlákniny a přírodních živin je ideální volbou pro zdravý životní styl. Vychutnejte si ji jako přílohu k vašim oblíbeným pokrmům, v salátech nebo jako základ lahodných pokrmů z celého světa.

Naše červená jasmínová rýže je pěstována s ohledem na životní prostředí, bez použití chemických hnojiv a pesticidů, což z ní činí ideální volbu pro všechny, kteří hledají zdravé a chutné alternativy.

Příprava

Rýži důkladně propláchněte vodou. Zalijte 2,5 násobným množstvím vody a na mírném plamenu vařte bez míchání 25 – 35 minut do změknutí.

Složení

100% jasmínová rýže červená*.

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1492 kJ / 352 kcal
Tuky 1,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 78,0 g
    z toho cukry g
Vláknina 1,3 g
Bílkoviny 7,0 g
Sůl g

Země původu

Kambodža (mimo EU)

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: