Popis
Rýžové nudle šířka 10 mm
Připravte si řadu pokrmů ze známých rýžových nudlí. Rýžové nudle jsou základní surovinou asijské kuchyně, ale můžete je kombinovat s libovolnou zeleninou, luštěninami, masem, rybami či houbami. Rýžové nudle jsou vyrobeny jen z rýžové mouky a vody. Jsou lehce stravitelné a přitom zasytí. Jejich neutrální chuť zajišťuje univerzální použití. Skvěle rýžové nudle chutnají s pikantnějšími omáčkami, v polévce nebo opečené jako příloha k masu i zelenině.
Použití
Nudle vložte do vlažné vody s teplotou cca 25°C zhruba na 5 minut, následně vařte ve vroucí vodě po dobu 2 minut.
Nakonec nudle promíchejte ve studené vodě. Nudle můžete smažit nebo rovnou přidat do polévky.
Složení
Rýžová mouka, voda
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1514 kJ / 356 kcal |
Tuky | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 80,0 g |
z toho cukry | <0,5 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,05 g |
Země původu
Thajsko
Druh mouky v těstovině | Rýžová |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.