Popis
Rýžové nudle šířka 3mm
Rýžové nudle jsou neodmyslitelnou součástí asijské kuchyně, ale kombinovat je můžete s potravinami i z jiných koutů světa. Rýžové nudle tvoří jen rýžová mouka a voda, jde tak o lehce stravitelnou potravinu s minimálním obsahem tuku. Chuť je spíše neutrální, ale snadno ji můžete změnit přidáním koření nebo různých omáček (sójová, rybí). Rýžové nudle můžete použít do vývaru i studených polévek, osmažit ve wok pánvi, smíchat se zeleninou, s různými druhy mas i mořskými plody.
Použití
Nudle vložte do vlažné vody s teplotou cca 25°C zhruba na 5 minut, následně vařte ve vroucí vodě po dobu 2 minut.
Nakonec nudle promíchejte ve studené vodě. Nudle můžete smažit nebo rovnou přidat do polévky.
Složení
Rýžová mouka 91,4%, sůl 2%, voda, zahušťovadlo, emulgátory
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1514 kJ / 356 kcal |
Tuky | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 80,0 g |
z toho cukry | <0,5 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,05 g |
Země původu
Thajsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.