Popis
Rýžové nudle tenké
Rýžové nudle jsou základem asijské kuchyně a dají se kombinovat s celou řadou dalších potravin. Vyrobeny jsou z rýžové mouky a vody. Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem a jedná se o lehce stravitelnou potravinu s neutrální chutí.
Rýžové nudle obsahují minimum tuku, za to jsou bohaté na sacharidy a bílkoviny. Rýžové vlasové nudle můžete vložit do polévky, podusit v sójové omáčce, ale i osmažit do křupava, smíchat je se zeleninou, houbami, vepřovým nebo kuřecím masem.
Použití
Nudle vložte do vlažné vody s teplotou cca 25°C zhruba na 5 minut, následně vařte ve vroucí vodě po dobu 2 minut.
Nakonec nudle promíchejte ve studené vodě. Nudle můžete smažit nebo rovnou přidat do polévky.
Složení
Rýžová mouka, voda, sůl, zahušťovadlo, emulgátory.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1514 kJ / 356 kcal |
Tuky | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 80,0 g |
z toho cukry | <0,5 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Sůl | 0,05 g |
Země původu
Vietnam
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.