Sawat-D Černá & Bílá lepkavá rýže 1000 g

 

Sawat-D černá a bílá lepkavá rýže - jedinečná směs pro exotické pokrmy a sushi. Ořechová chuť černé rýže a krémová textura bílé rýže zpestří vaši kuchyni nejen chutí, ale i vizuálně.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.11.2024
109 Kč / ks
97 Kč bez DPH
   
Značka Sawat-D
Kategorie Rýže
 

Sawat-D Černá lepkavá rýže & Bílá lepkavá rýže

Ochutnejte harmonii kontrastů s touto směsí černé lepkavé a bílé lepkavé rýže. Tato jedinečná kombinace přináší do vaší kuchyně nejen rozmanitost barev, ale i bohatství chutí.

Černá rýže dodává jídlu bohatou, ořechovou chutí, zatímco bílá rýže přidává krémovou texturu. Ideální pro přípravu exotických pokrmů, sushi nebo jako přílohu k oblíbeným asijským pokrmům. Tato směs černé lepkavé a bílé lepkavé rýže je nejen lahodná, ale i atraktivní na talíři.

Jak správně připravit lahodnou rýži

Příprava v klasickém hrnci

1 šálek rýže (175g) dvakrát propláchněte ve vlažné vodě a poté namočte do čisté vody na 10 minut. Následně vodu vylijte, vložte rýži do hrnce a přidejte k rýži 1,6 šálku čisté vody (360g). Vodu v uzavřeném hrnci poklicí přiveďte k varu.

Jakmile se voda v hrnci začne vařit, tak stáhněte plamen a vařte na mírném plamenu 20 minut dokud se voda neodpaří. Poté odstavte od zdroje tepla a nechte rýži ještě 10 minut odpočinou. Poté rýži servírujeme.

Příprava v rýžovaru

1 šálek rýže (175g) dvakrát propláchněte ve vlažné vodě a poté namočte do čisté vody na 10 minut. Následně vodu vylijte, vložte rýži do rýžovaru a přidejte k rýži 1,6 šálku čisté vody (360g). Zavřete rýžovar a zapněte. Po automatickém vypnutí rýžovaru neotevírejte víko ihned, ale nechte rýži ještě 10 minut dusit. Až poté rýži servírujeme.

Složení

Bílá lepkavá rýže 90%, černá lepkavá rýže 10%.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1481kJ / 354 kcal
Tuky 1,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 79,0 g
    z toho cukry 1,0 g
Bílkoviny 6,9 g
Sůl g

Země původu

Thajsko  (vypěstována v úrodné půdě náhorní plošiny Esan v Thajsku).

Skladování

Skladujte v temnu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: