Popis
Sawat-D Trio rýže hnědá, červená, černá
Hnědá, červená a černá rýže je vynikající kombinace kvalitních odrůd rýže pro zdravý a vyvážený jídelníček. Tento produkt zahrnuje hnědou jasmínovou rýži, která je známá svou jemnou vůní a chutí, červenou cargo rýži, která je bohatá na vlákninu a černou rýži, která je bohatá na přírodní antioxidanty a bílkoviny.
Tyto odrůdy rýže jsou pěstovány na úrodné půdě náhorní plošiny Esan v Thajsku. Tato kombinace rýží je ideální pro přípravu různých pokrmů od hlavních jídel, přes přílohy až po dezerty.
Jak správně připravit lahodnou rýži
Příprava v klasickém hrnci
1 šálek rýže (175g) dvakrát propláchněte ve vlažné vodě a poté namočte do čisté vody na 10 minut. Následně vodu vylijte, vložte rýži do hrnce a přidejte k rýži 1,6 šálku čisté vody (360g). Vodu v uzavřeném hrnci poklicí přiveďte k varu.
Jakmile se voda v hrnci začne vařit, tak stáhněte plamen a vařte na mírném plamenu 20 minut dokud se voda neodpaří. Poté odstavte od zdroje tepla a nechte rýži ještě 10 minut odpočinou. Poté rýži servírujeme.
Příprava v rýžovaru
1 šálek rýže (175g) dvakrát propláchněte ve vlažné vodě a poté namočte do čisté vody na 10 minut. Následně vodu vylijte, vložte rýži do rýžovaru a přidejte k rýži 1,6 šálku čisté vody (360g). Zavřete rýžovar a zapněte. Po automatickém vypnutí rýžovaru neotevírejte víko ihned, ale nechte rýži ještě 10 minut dusit. Až poté rýži servírujeme.
Složení
Jasmínová hnědá rýže 40 %, červená cargo rýže 40 %, černá lepkavá rýže 20 %.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1469 kJ / 351 kcal |
Tuky | 3,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 70,0 g |
z toho cukry | 1,9 g |
Bílkoviny | 8,6 g |
Sůl | 0 g |
Země původu
Thajsko (vypěstována v úrodné půdě náhorní plošiny Esan v Thajsku).
Skladování
Skladujte v temnu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.