Popis
Shinjyo Shiro Miso sójová pasta light - světlá
Miso pasta je v japonské kuchyni základní přísada vyrobená z fermentovaných sójových bobů, rýže a saké a představuje pátou chuť tzv. umami. Light Miso - také známé jako „jemné“ nebo bílé (shiro) miso je fermentováno kratší dobu a obsahuje méně soli než tmavší druhy. Má také jemnější chuť. Jako fermentovaná potravina miso poskytuje střevům probiotika a prospěšné bakterie.
Použití
Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček. Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.
SLOŽENÍ
Sójové boby 30%, voda, rýže, sůl, alkohol méně než 3 %, zvýrazňovač chuti E621.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 854 kJ / 203 kcal |
Tuky | 4,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 25,0 g |
z toho cukry | 11,0 g |
Bílkoviny | 12,0 g |
Sůl | 11,8 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu
Japonsko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.