Popis
BIO Sojová omáčka Shoyu-san-j
Vysoce kvalitní suroviny plné chuti, které nepotřebují žádné další zvýrazňovače – to je klíčem k dokonale vyvážené a přírodně aromatické sójové omáčce.
Její chuť je velmi lahodná a zralá (přesně to je také význam slova umami) a je proto běžné, že se používá jen jako dochucovadlo až k závěrečné úpravě pokrmu. Nic se ovšem nestane, pokud ji zpracujete i tepelně, třeba jako dochucovadlo do „stir fry“ pokrmu ve wok pánvi.
Zaručeně nikdy se vám nemůže stát, že váš asijský pokrm nebude lahodný, pokud budete používat ty správné suroviny. Doplňte svůj kuchyňsky arsenál o kvalitní sójovou omáčku a vaření bude opět větší zábava!
Složení
Pitná voda, sójové boby bio, mořská sůl, pšenice bio
Alergen: lepek
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.