Popis
Koldokol sirup z máty
Nemusíte si tak zoufat nad tím, že nemáte zahrádku nebo se namáhat se sháněním mátových lístků. Sirup máta je čistě z přírodních surovin a můžete tak mít mátový sirup k dispozici po celý rok. Sirup máta je opravu kvalitní a obsahuje pouze vyluhované lístky máty peprné doplněné o kvalitní třtinový cukr a citrónovou šťávu.
A proč byste jej měli vyzkoušet? Kromě toho, že dodává mátový sirup pocit osvěžení má i řadu blahodárných účinků. Mátě se přisuzují pozitivní vliv na trávení, zejména snižuje nadýmání a pocit nechutenství. Podporuje ale také funkci jater, slinivky i žlučníku a má i protizánětlivé a dezinfekční účinky.
Použití
Smíchejte sirup s vodou nebo jej třeba přidejte do bylinkového čaje. Sirup máta je nefiltrovaný, pasterovaný a při jeho výrobě nebyly použity konzervanty, barviva ani jiná chemie.
Složení
Třtinový cukr, vodní výluh z máty peprné (Mentha piperita) 38 %, citrónová šťáva.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 903 kJ / 216 kcal |
Tuky | < 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 56,0 g |
z toho cukry | 55,0 g |
Bílkoviny | < 0,3 g |
Sůl | < 0,1 g |
Skladování
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu, naopak je známkou toho, že je sirup vyroben z přírodních surovin.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.