Rummo Spaghetti semolinové těstoviny 500 g

 

Ať už je podáváte s mořskými plody, rajčaty nebo na pestem jsou italské semolinové těstoviny RUMMO Spaghetti tím nejlepším představitelem italské klasiky, kterou milují lidé po celém světě.

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.11.2024
52 Kč / ks
46 Kč bez DPH
   
Značka Rummo
Kategorie Těstoviny
 

italské semolinové těstoviny spaghetti

Jedná se o těstoviny z vysoce kvalitní tvrdozrnné pšenice - semoliny. Velkou výhodou semolinových těstovin je, že jsou chutnější, mají hezčí barvu, nerozvaří se a i po uvaření si dlouho uchovávají svou pevnou strukturu. Mají také vyšší nutriční hodnotu, která je dána větším podílem minerálů, bílkovin, vlákniny a vitamínů (především skupiny B).

S mořskými plody, rajčaty, česnekem, olejem nebo chilli představují klasickou italskou kuchyni.

Příprava

Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 9 minut.

o výrobci

Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.

ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ

Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®.  Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice. Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.

Složení 

Krupice z pšenice tvrdé (Triticum durum).

Výživové údaje na 100 g
Energie 1510 kJ / 356 kcal
Tuky 1,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 69,5 g
    z toho cukry 3,1 g
Vláknina 2,9 g
Bílkoviny 14,5 g
Sůl 0,01 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

upozornění

Může obsahovat stopy sóji a hořčice.

Země původu

Itálie


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: