Popis
spirulina prášek BIO
Spirulina je sladkovodní řasa modrozelené barvy, známá jako superpotravina díky obsahu důležitých vitamínů, minerálů a antioxidantů. Jednou z jejích nejdůležitějších vlastností je schopnost vázat na sebe těžké kovy, což ji činí ideální při detoxikace těla a podpoře přirozené obranyschopnosti.
Díky svému vyváženému obsahu aminokyselin je spirulina oblíbená především mezi vegetariány a vegany jako vynikající zdroj rostlinných bílkovin. Kromě toho je vyhledávaná i pro svou podporu při hubnutí a detoxikaci.
Naše spirulina pochází z bio certifikovaného ekologického zemědělství, což garantuje její čistotu a kvalitu.
Použití
1 až 2 čajové lžičky dobře promíchejte s vodou, popřípadě je přidejte do své oblíbené snídaňové kaše, smoothie nebo proteinového nápoje. Spirulinu můžete zamíchat i do jogurtu, případně ji využít v receptech na studené i pečené dezerty.
Složení
100% řasa Spirulina - Arthrospira platensis (prášek)*
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1617 kJ / 382 kcal |
Tuky | 6,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,86 g |
Sacharidy | 11,9 g |
z toho cukry | 0,45 g |
Bílkoviny | 63,7 g |
Sůl | 0,9 g |
Upozornění
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.
Země původu
Čína (mimo EU)
Skladování
Skladujte v suchu a temnu do 20°C nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Obal vždy dobře uzavřete.
Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.