Popis
tahini pasta
Pasta vyrobená ze sezamových semínek je nedílnou součástí především ve Středomoří a v zemích Blízkého východu. Tam si ji mažou na pečivo jen tak samotnou, případně ji míchají s medem či ovocnými pastami, například z hroznového vína. Tahini pasta má pro lidské tělo velký přínos a neobsahuje žádný cholesterol, proto je určená téměř pro všechny, tedy kromě alergiků na sezam. Pokrmům dodá příjemnou chuť.
POUŽITÍ
Použití pasty Tahini Natural je v gastronomii vskutku široké. Pokud rádi pečete, nezapomeňte přidat lžičku do těsta, funguje nejen jako spojovač, ale zároveň dezertu dodá výbornou chuť. Známá cizrnová pomazánka hummus se také neobejde bez tahini. S jeho pomocí připravíte i výborné pomazánky či zálivky do salátů. Snídani si zase můžete zpestřit tím, že místo másla použijete právě tahini nebo ho přidáte do obilných kaší.
SLOŽENÍ
100% mleté sezamové semínko
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu, chladu a temnu
Země původu
Izrael
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.