Popis
BIO sÓJOVÁ OMÁČKA TAMARI
Tato sójová omáčka je lahodné a výrazné chuti. Na rozdíl od shoyu san–j je však o něco málo hustší, tmavší a má výraznější chuť, proto se určitě vyplatí s ní šetřit! Pro dochucení a finální doladění pokrmu bohatě postačí jen pár kapek.
Jediným zásadním rozdílem mezi těmito dvěma omáčkami je snad jen způsob použití. Tamari má lepší vlastnosti pro udržení chuti i při tepelné úpravě. Proto ji můžete použít na marinády, polévky a další tepelně upravované pokrmy. Není však chybou použít obě omáčky tak i tak, neexistuje žádné pevné pravidlo.
Je přirozeně bezlepková.
Složení
Voda, sójové boby* 33%, jedlá sůl mořská 15,4% , destilované Sake* (voda, rýže*, jedlá sůl, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae), pražené sójové boby* 2,5% fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 315 kJ / 74 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 8,3 g |
z toho cukry | 3,4 g |
Bílkoviny | 9,8 g |
Sůl | 15,0 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte při teplotě do 10°C a spotřebujte co nejdříve.
upozornění
Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů a sezamu.
Země původu
Japonsko
Zemědělská produkce
mimo EU
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.