Popis
Těstoviny z červené čočky
Těstoviny z červené čočky zpestří váš jídelníček a navíc z nich získáte spoustu živin. Červená čočka je totiž vynikajícím zdrojem bílkovin, vlákniny i minerálů. Červená čočka je lehce stravitelná a nepůsobí nadýmavě. Dalším plusem je, že těstoviny obsahují méně sacharidů než pšeničné těstoviny. To potěší ty, co si drží štíhlou linii.
Navíc jsou těstoviny z červené čočky vhodné pro vegany a celiaky. Jsou totiž bez obsahu lepku, vajec, mléka i sóji. A nemusíte se bát, chutnají skvěle a čočku v nich neucítíte. Vaření těstovin z červené čočky není nijak náročné. Do 10 minut jsou uvařené, a pak je použijete dle své fantazie. Vynikající jsou třeba v kombinaci se zeleninou.
Složení
Těstoviny z červené čočky s vysokým obsahem bílkovin.
Průměrné nutriční informace na 100 g produktu :
Energetická hodnota: | 1434 kJ/341 kcal |
Tuky (g): | 0,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0g |
Sacharidy (g): | 74,9g |
z toho cukry (g): | 0g |
Bílkoviny (g): | 24,7g |
Sůl (g): | 0g |
Druh mouky v těstovině | Mouka z luštěnin |
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.