ŽIVINA Tikka Masala Indické kari 200 g

 

Indická kari omáčka Tikka Masala. Speciální kombinace čerstvých ingrediencí a koření vytváří krásně aromatickou a krémovou omáčku. Nejčastěji se podává s rýží nebo chlebem naan.

VEGAN, PALM, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.11.2024
129 Kč / ks
115 Kč bez DPH
   
Značka ŽIVINA
Kategorie Hotové omáčky
 

Tikka Masala Indické kari

Jedna z nejoblíbenějších indických omáček na světě, to je Tikka Masala. A co to vlastně znamená? Tikka jsou „kousky masa“ a „masala“ je prostě omáčka.

Naše Tikka Masala má bohatou a kořeněnou chuť. Speciální kombinace čerstvých ingrediencí a indického koření přináší autentický zážitek v každém soustu.

 

Aby bylo kari hotové, přimíchejte do omáčky tučný bílý jogurt nebo kokosové mléko na vaření pro získání té správné konzistence a chuti. K tomu si můžete orestovat také tofu nebo maso a zeleninu na kousky.

Indické kari Tikka Masala doporučujeme podávat s basmati rýží, čočkou nebo plackou naan. Na této nepálivé verzi si pochutná celá rodina. S jednou skleničkou si připravíte 2-3 poctivé porce.

Složení

Zeleninová pasta s kešu ořechy. Pasterizované. Rajčata celá loupaná 46 % (celá loupaná rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), cibule 30 %, kešu ořechy 6 %, cukr krystal, olej řepkový, česnek, zázvor, směs koření (obsahuje chilli vločky 0,1 %), kurkuma kořen, ocet kvasný lihový, sůl 0,54 %.

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, soji a hořčice.

Výživové údaje na 100 g
Energie 548 kJ / 132 kcal
Tuky 7,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g
Sacharidy 12,0 g
    z toho cukry 7,3 g
Bílkoviny 2,6 g
Sůl 0,7 g

Skladování

Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Země původu

Česká republika 


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: