Popis
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70%
Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem, rovněž v BIO kvalitě. BIO vanilkový extrakt se zase postaral v této čokoládě o lehký vanilkový odstín. Výsledkem je tak lahodně jemná, avšak kakaově silná tmavá čokoláda bez GMO, ztuženého tuku, mléka či lepku.
Forma peciček je perfektní pro přesné odměření dávky a rychlé rozpuštění. Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% je snadno rozpustitelná a hustota po rozpuštění je univerzální. Je tak vhodná pro výrobu celé řady čokoládových výrobků.
Přednosti této čokolády
- produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
- neobsahuje lepek
- vhodná i pro vegany (neobsahuje mléko)
Použití
Pecičky této tmavé excelentní čokolády jsou ideální, pokud potřebujete připravit lesklou a hladkou ganache. Čokoláda se ale hodí také na výrobu krémů, náplní i čokoládových korpusů. Zmrzlina, pralinky, tyčinky, poleva, vlastní tabulka čokolády.
S touto tmavou excelentní čokoládou BIO 70% dosáhnete u těchto dobrot lahodně silné čokoládové chuti. Kombinovat čokoládu můžete s všemožnými dalšími surovinami i chutěmi – ovocem, oříšky, kořením i alkoholem.
Složení
Bio kakaová hmota*, bio třtinový cukr*, bio kakaové máslo*, emulgátor: bio sójový lecitin*, bio vanilkový extrakt*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2406 kJ / 580 kcal |
Tuky | 42,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,0 g |
Sacharidy | 36,3 g |
z toho cukry | 32,5 g |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sůl | 0,25 g |
Skladování
skladujte v suchu při teplotě do 18°C
vyrobeno
Itálie
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.