Popis
Fazole bílé máslové ve slaném nálevu
Tento typ fazolí je velký, zploštělý, ledvinového tvaru.Patří mezi nejzdravější potraviny vůbec. Jeden šálek bílých fazolí obsahuje 19 gramů vlákniny, máte tak rychleji pocit sytosti a zbytečně se nepřejídáte.
Fazole lze kombinovat s jakoukoliv zeleninou. Velmi vhodné jsou jako příloha, do salátů, polévek nebo pasírované do omáček. K jejich přípravě se hodí koření saturejka, libeček, petrželová nať, v malé míře rozmarýn a aromatické oregano. Vařením s bylinkami se sníží množství oligosacharidů, které způsobují plynatost.
Složení
Máslová fazole, voda, sůl, antioxidant: kyselina askorbová.
Hmotnost pevného podílu: 240 g
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 420 kJ / 100 kcal |
Tuky | 0,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 13,0 g |
z toho cukry | 0,0 g |
Bílkoviny | 7,4 g |
Vláknina | 6,7 g |
Sůl | 0,43 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu. Po otevření uchovávejte v chladničce v nekovové nádobě a spotřebujte do 3 dnů.
Země původu
Anglie
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.