TRS Pískavice (řecké seno) semínka 100 g

 

Přírodní semínka pískavice řeckého sena jsou ideální pro podporu trávení a metabolismu. Semena jsou ideální pro přidání do kari, omáček, polévek a dalších pokrmů, kde přidají bohatou chuť a aroma.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
9.12.2024
34 Kč / ks
30 Kč bez DPH
   
Značka TRS
Kategorie Koření jednodruhové
 

semínka pískavice řecké seno

Pískavice řecké seno je bylinka, která se po celá staletí využívá jak v kulinářství, tak v tradiční medicíně. Semena této rostliny jsou známá pro své výrazné aroma a jemně nahořklou chuť, která se však vařením ztrácí. Jsou oblíbenou ingrediencí v mnoha kuchyních světa, zejména v indické, severoafrické a blízkovýchodní. Jsou tradiční součástí slavného kari koření a balkánské čubrici.

Tento produkt obsahuje 100% přírodní semena pískavice řeckého sena, která byla pečlivě vybrána a zpracována, aby si zachovala svou vysokou kvalitu a maximální nutriční hodnotu. Semena jsou ideální pro přidání do kari, omáček, polévek a dalších pokrmů, kde přidají bohatou chuť a aroma. Lze je také použít ve mleté formě jako přísadu do pečiva a smoothie nebo jako přírodní doplněk stravy.

Kromě svého kulinářského využití se semena pískavice řeckého sena cení i pro své potenciální zdravotní přínosy. Přispívá k normálnímu trávení a pomáhá udržet normální hladinu cholesterolu v krvi.

Použití

Pískavici lze připravit několika způsoby. Na nálev použijeme jednu lžičku mletého semene na 1/4 l vroucí vody. Pijeme 2-3 x denně. Při nechutenství je možno užívat 3x denně před jídlem 1/2 zarovnané kávové lžičky mletých semen s dostatečným množstvím tekutiny.

Složení

100% semena pískavice

Upozornění: může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu, lepku, sóji, celere, mléka, hořčice a siřičitanů.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Země původu

Indie


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: