Popis
BIO třtinový cukr moučkový
BIO třtinový cukr Dry Demerara se vyrábí ze zralé bio cukrové třtiny, která se lisuje. Vylisovaná šťáva postupně krystalizuje v cukr, který se odstředivou silou částečně oddělí od melasy. Námi nabízený cukr pochází z ekologicky kontrolovaného zemědělství na Kostarice a nese tak právem označení BIO.
Třtinový cukr není chemicky čištěn ani bělen a je šetrně zpracován do jemné moučkové struktury. Třtinový moučkový cukr BIO má příjemné aroma a karamelovo-medový chuťový nádech. Barva je oproti klasickému moučkovému cukru o něco tmavší.
Jak využít bio moučkový cukr
Třtinový cukr moučkový BIO můžete použít ve všech receptech, kde se má použít klasický řepný moučkový cukr. Můžete jej přidat do těsta na palačinky, koláče, sušenky i buchty. Oslaďte si pudink, domácí přesnídávky či nákypy. Použít jej lze i do různých omáček. Obalit v něm můžete i cukroví. A posypat s třtinovým moučkovým cukrem můžete i hotové dezerty či sladké knedlíky.
Skladování
Skladujte na suchém místě do max. teploty 25°C a relativní vlhkosti vzduchu 65%
Složení
98% třtinový cukr práškový bio*, 2% tapiokový škrob.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Země původu
Costa Rica / Laos / Kolumbie (mimo EU)
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.