Popis
veganská mléčná čokoláda s rýžovým mlékem
Vysoce kvalitní čokoláda, u které prostě víte, že je to ono. Přesně taková je veganská mléčná čokoláda. Základ tvoří 39 % kakaové máslo, 45% kakaová hmota, kvalitní třtinový cukr, vanilka a rýžové mléko. Barva čokolády je poctivě tmavě hnědá.
Chuť veganské čokolády je jen čokoládový krůček od té živočišné mléčné, a to díky vyváženému poměru použitých surovin. Jednoduše úžasná. A stejně jako u klasické čokolády, tak i s touto můžete vytvořit náplň, krém, ganache, polevu, mousse i třeba veganskou zmrzlinu.
Čokoláda neobsahuje lepek, laktózu ani sóju, zamlsat si tak bez obav můžete, pokud jste na tyto složky alergičtí.
Použití veganské čokolády
S veganskou čokoládou můžete v kuchyni řádit stejně jako s klasickou živočišnou. Pozvedněte úroveň sladkých dezertů o lahodnou čokoládou chuť. Ať už to bude krémová náplň či pěna, ganache nebo poleva. Naplňte pralinky, potáhněte dort či polijte müsli tyčinky.
V rozpuštěné veganské čokoládě můžete namáčet ovoce nebo v ní obalit oříšky. A vyrobte si i vlastní tabulkovou čokoládu. Použijte pecičky veganské čokolády, přidejte lyofilizované ovoce či aromatické koření a máte hned novou příchuť. Tyto čokoládové pecky prostě musíte vyzkoušet!
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 18°C v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení
Třtinový cukr, kakaové máslo 39%, rýžový prášek (sušený rýžový sirup, rýžový škrob, rýžová mouka), kakaová hmota 45%, vanilkový extrakt.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2427 kJ / 583 kcal |
Tuky | 38,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 23,1 g |
Sacharidy | 55,0 g |
z toho cukry | 39,3 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Sůl | 0 g |
vyrobeno
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.