Popis
BIO fazole adzuki na klíčení
BIO semena fazole adzuki jsou určená k celoročnímu klíčení. Fazole adzuki mají jemnou svěží chuť.
Naklíčené fazole adzuki jsou bohaté na vitamíny B, C a E, minerály a antioxidanty, což je dělá skvělou volbou pro podporu celkového zdraví. Obsahují mnoho vlákniny, která podporuje trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Fazole adzuki jsou bohaté na bílkoviny, což je činí skvělou volbou pro vegetariány a vegany. Naklíčené fazole adzuki jsou také skvělým zdrojem manganu, který je důležitý pro správnou funkci mozku a nervového systému.
PROČ JE DOBRÉ JÍST KLÍČKY?
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Jsou čerstvou a kvalitní zeleninou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do rozličných jídel.
Klíčky jsou snadno stravitelné a mají vysoký obsah vlákniny, což podporuje trávení. Vysoký obsah bílkovin je důležitý pro správný růst svalů. Obsažené enzymy zase pomáhají trávit lépe potravu a zlepšují vstřebávání živin.
Návod k přípravě
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 3-4 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 1-3 cm
použití
Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek.
Složení
Fazole adzuki* (Phaseolus angularis).
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C.
Upozornění
Ukládejte mimo dosah dětí.
země původu
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.