Efekt lupa
Zelňačka s klobásou 600 g
Loading...
  • 1 z 2
 

Zelňačka s klobásou 600 g

Přidat k oblíbeným
 

Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.

garance expres menu

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
10.4.2025
89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
   
Značka Expres Menu
Kategorie Polévky
 

Zelňačka s klobásou - 2 porce

Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.

Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.

Výhody Expres Menu

  • Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
  • Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
  • Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
  • K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.

Příprava Expres Menu

příprava expres menu

Složení

Hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.

Výživové údaje na 100 g
Energie 251 kJ / 60 kcal
Tuky 4,3 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,81,52 g
Sacharidy 4,2 g
    z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 1,2 g
Vláknina 1,0 g
Sůl 0,84 g

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.

Země původu

Česká republika


 

     
  • Kulajda s liškami 600 g
    Kulajda s liškami 600 g
    Skladem

    Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.


    99 Kč
  • Krkonošské kyselo 600 g
    Krkonošské kyselo 600 g
    Skladem

    Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.


    99 Kč
  • Kuřecí vývar s masem a zeleninou 600 g
    Kuřecí vývar s masem a zeleninou 600 g
    Skladem

    Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.


    99 Kč
  • Vepřové maso 300 g
    Vepřové maso 300 g
    Skladem

    Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro Low Carb a SCD.  


    159 Kč
  • Koprovka s vejci 600 g
    Koprovka s vejci 600 g
    Skladem

    Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.


    139 Kč
  • Kuřecí po zahradnicku 600 g
    Kuřecí po zahradnicku 600 g
    Skladem

    Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.


    159 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: