Popis
BIO Žitný kvásek
Chléb z kvásku je lépe stravitelný a jeho chuť je opravdu nepopsatelná. Ale nejde jen o chleba - což je samozřejmě notoricky známo. Ke skvělému žitnému kvásku budete potřebovat už jen mouku, a to jak pšeničnou, tak i žitnou, trošku droždí, sůl a vlažnou vodu.
Poté, co vám vzejde krásné těsto, si připravte domácí pekárnu na chleba. Pokud jste ji ještě nepořídili, nezoufejte – nastavte troubu na 200 stupňů Celsia a pečte asi 80 minut. Skvělý domácí chléb je opravdu záležitostí chvilky a není ani nijak těžký na přípravu.
Složení
Žitná mouka BIO, startovací kultura. Alergen lepek.
Země původu
Slovensko / Česká republika
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
5
ZB
Zdeněk Baszczyňski
Velmi dobře !