Popis
balijské kari
Balijské kari má mnohem blíže evropským chutím. Má jemnější a lehce oříškovou chuť, která vás ihned přenese do indonéské restaurace. Je čistě rostlinného původu a je tedy vhodné pro vegany a vegetariány. Příprava balijského kari vám nezabere víc jak 15 minut. Výsledkem je jídlo jako z restaurace, které si uvaříte doma za třetinovou cenu.
Autentické Balijské kari z čerstvých surovin vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem v Přerově.
Z této skleničky připravíte 6 - 10 porcí – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení
Olej řepkový, cibule červená, palmový cukr, kokos strouhaný, kešu oříšky, česnek, citrónová tráva, zázvor, galandal kořen, kurkuma kořen, chilli papričky (< 2,5 %), sůl jedlá.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1592 kJ / 384 kcal |
Tuky | 32,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7,5 g |
Sacharidy | 21,0 g |
z toho cukry | 12,0 g |
Bílkoviny | 3,1 g |
Sůl | 1,3 g |
Skladování
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25°C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7°C a spotřebujte do 14 dnů.
Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.
země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.