Popis
BBQ OMÁČKA s Bourbon Whiskey a medem - pálivá
BBQ pikantní omáčka pozvedne chuťově vaši grilovačku. V Přerově jsme upekli zeleninu, přidali fermentovanou Gochujang pastu a povařili s Bourbon Whiskey. Možná se stane, že ji sníte dříve, než bude jídlo z grilu hotové.
Barbecue omáčku můžete také zapéct s nachos v troubě nebo ji nalít na talíř i mimo grilovačku. Pikantní je tak akorát, není to žádný hořák.
Složení
Drcená rajčata (rajčata (70%), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citrónová), med (12%), filtrovaná voda, Gochujang pasta 6,7% (fermentovaná rýže, glukózový sirup, pálivý paprikový prášek, voda, fermentovaná sójová pasta, pšeničný extrakt, sójové koření (voda, sůl, sójové boby, alkohol, kvasnicový extrakt, maltodextrin)), Bourbon whiskey (5,6%), rýžová mouka, ocet kvasný lihový, sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), směs koření (<0,6%), jedlá sůl, čerstvá citrónová šťáva, hořčice dijonská (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, kurkuma), chilli vločky Gochugaru (0,13%).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 447 kJ / 105 kcal |
Tuky | 0,19 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,06 g |
Sacharidy | 20,0 g |
z toho cukry | 5,0 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 1,2 g |
Skladování
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 7 dnů.
upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a celeru.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.