Popis
přírodní dýňový kečup
Nejen z rajčat, ale i z dýně jsme upekli kečup, který je ještě o něco zdravější. Pod našima rukama se dýně proměnily v lahodný 100% přírodní dýňový kečup, který jednoduše musíte ochutnat. Neurazí nás, když mu budete říkat domácí.
Je vhodný k restované zelenině, těstovinám a rýži, skvěle doplní chuť v omáčkách a dipech!
Použití
Do salátů, do polévek, 1-2 lžíce smíchat s vodou ráno na lačno.
Složení
Dýně Hokkaidó (60 %), rajčata (18 %), čerstvá rajčatová šťáva (6,5 %), cibule červená (6 %), třtinový cukr, bio agávový sirup, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, česnek, čerstvá limetková šťáva, směs sušeného koření.
Tepelně zpracovaná zelenina. Pasterováno. Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 146 kJ / 35 kcal |
Tuky | <0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 6,0 g |
z toho cukry | 4,8 g |
Bílkoviny | 0,9 g |
Sůl | <0,5 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 25°C mimo přímé sluneční záření. Po otevření skladujte v ledničce při teplotě 2-6°C a spotřebujte do 3 týdnů.
Země původu
Česká republika
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.